Avesta Hede: Rymlig etta i trevligt område - AB-Hem

OBS! Du som gör en korrekt ansökan (namn-telefon-personnummer-årsinkomst) kommer först på visning.

Inom kort finns hos AB-hem en liten etta i Hede ledig på Hedevägen strax utanför Horndal. Den är liten, bara 25 kvm, men väldisponerad och med en mycket låg hyra, bara 2 704 kr. En perfekt första-bostad eller övernattningslägenhet!

Lägenheten ligger lugnt och med ingång från baksidan på huset. Värme ingår i hyran till AB-hem, hyresgästen tecknar eget abonnemang för hushållselen.

Fastigheten på Hedevägen inrymmer bara 13 lägenheter totalt och ligger i ett fint naturlandskap med åker och skog och tillgång till fina promenadvägar i närområdet. Varje lägenhet har tillgång till gemensam tvättstuga och källarförråd.

På gården utanför blommar det vackert om våren och där arbetar på sommaren vår miljövänliga och tysta robotklippare. Fiber är på gång i området, vilket kommer att ge möjlighet till snabbt internet och ett stort och varierat utbud av teve-kanaler.

Hede ligger mycket lugnt och naturskönt strax söder om Horndal. Avesta är närmaste tätort, men även Hedemora, Sala och Borlänge ligger inom pendlingsavstånd.

Grannskapet söderut kallas By Kyrkby och är känt för ett fantastiskt vackert kulturlandskap. Här finns rikligt med sjöar – Bysjön är den största – och skogar med riklig tillgång till bär, svamp, fiske och jakt. I centralorten By finns en hembygdsgård med kulturaktiviteter och midsommarfirande.

Lägenhetskod: 41113

Boyta: 25 m2

Ledig från den: Omgående

Antal rum: 1 rum

Hyra per månad: 2704 kr/mån

Län: Dalarna

Kommun: Avesta

Gatuadress: Hedevägen 42C

Postnummer: 77498

Karta

Sökande
Jag/vi intygar att ovanstående uppgifter är riktiga.
Jag/vi intygar är medvetna AB-Hem policy att man måste ha fast inkomst och inga betalningsanmärkningar för att få hyra av dem alternativt att man har en borgensman.
Jag/vi intygar härmed att AB-Hem får ta kreditupplysning.
Notering: En kreditupplysning tas först den dagen ni som ansöker kommit fram i kön för att bli tilldelad lägenhet.
Om ovanstående inte uppfylls kommer du inte att bli tilldelad en lägenhet genom AB-Hem.
Om AB-Hem inte når den sökande på mail eller telefon så kommer den sökande att bli borttagen från bostadskön.

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.