Avesta Hede: Tvåa med balkong - AB-Hem

Lägenhetskod 41110

OBS! Du som gör en korrekt ansökan (namn-telefon-personnummer-årsinkomst) kommer först på visning.

Snart finns hos AB-hem en tvårummare i markplan hyresledig i Hede, en ort som ligger naturskönt och lugnt på landet utanför Avesta. Lägenheten är på 62 kvm med balkong och den kostar 5 538 kr per månad. Värme ingår i hyran till AB-hem, hyresgästen tecknar eget abonnemang för hushållselen.

Fastigheten på Hedevägen inrymmer bara 13 lägenheter totalt och ligger i ett fint naturlandskap med åker och skog och tillgång till fina promenadvägar i närområdet. Varje lägenhet har tillgång till gemensam tvättstuga och källarförråd.

På gården utanför blommar det vackert om våren och där arbetar på sommaren vår miljövänliga och tysta robotklippare. Fiber är på gång i området, vilket kommer att ge möjlighet till snabbt internet och ett stort och varierat utbud av teve-kanaler.

Hede ligger mycket lugnt och naturskönt strax söder om Horndal. Avesta är närmaste tätort, men även Hedemora, Sala och Borlänge ligger inom pendlingsavstånd.

Grannskapet söderut kallas By Kyrkby och är känt för ett fantastiskt vackert kulturlandskap. Här finns rikligt med sjöar – Bysjön är den största – och skogar med riklig tillgång till bär, svamp, fiske och jakt. I centralorten By finns en hembygdsgård med kulturaktiviteter och midsommarfirande.

OBS: Då vi saknar bilder inifrån den aktuella lägenheten, visas bilder från en trea i samma hus. Bilderna är från innan renoveringen.

Lägenhetskod: 41110

Våningsplan: 2

Boyta: 62 m2

Ledig från den: Omgående

Antal rum: 2 rum

Hyra per månad: 5538 kr/mån

Län: Dalarna

Kommun: Avesta

Gatuadress: Hedevägen 42B

Postnummer: 77498

Karta

Sökande
Jag/vi intygar att ovanstående uppgifter är riktiga.
Jag/vi intygar är medvetna AB-Hem policy att man måste ha fast inkomst och inga betalningsanmärkningar för att få hyra av dem alternativt att man har en borgensman.
Jag/vi intygar härmed att AB-Hem får ta kreditupplysning.
Notering: En kreditupplysning tas först den dagen ni som ansöker kommit fram i kön för att bli tilldelad lägenhet.
Om ovanstående inte uppfylls kommer du inte att bli tilldelad en lägenhet genom AB-Hem.
Om AB-Hem inte når den sökande på mail eller telefon så kommer den sökande att bli borttagen från bostadskön.

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.