Lägenhetskod 41510

OBS! Du som gör en korrekt ansökan (namn-telefon-personnummer-årsinkomst) kommer först på visning.

Inom kort blir denna fina parhuslägenhet ledig – en ljus och rymlig trea på hela 89 kvm. Någon gång i höst eller vinter kommer lägenheten att målas om och få nya golv. Den som bestämmer sig tidigt kan få chans att påverka färgvalet. Hyran efter rustning blir 7 200 kr/månad. Värme och kabelteve ingår i hyran till AB-hem, hyresgästen tecknar eget abonnemang för hushållselen.

Denna bostad är lite speciell, för den kan för den växande familjen inom några år byggas om till en femma/sexa i två plan, då det finns ett fantastiskt vindsutrymme ovanför lägenheten som kan isoleras och inredas. Den som flyttar in bör vara medveten om att lägenheten kan komma att byggas om och bli större inom några år, så det är bra om det passar in i framtidsplanerna. (OBS: Vinden ingår inte i hyran idag.)

Det finns trädgårdar på baksidan av de fem parhusen och garage att hyra i området. Gemensam stor tvättstuga finns i grannfastigheten.

Näs bruk är ett mysig litet samhälle som ligger mycket naturskönt vid Dalälven, där Bysjön sträcker sig i öster. Enklare matinköp kan göras på macken (ca 5 minuter), närmaste lilla samhälle är Horndal (15 min) och man har pendlingsavstånd både till Avesta, Hedemora, Borlänge och Sala.

P.S. Vi saknar foton inifrån just den här lägenheten. Bilderna i annonsen visar bilder på själva huset samt två interiörer från andra liknande lägenheter i vårt bestånd.

Lägenhetskod: 41510

Boyta: 89 m2

Ledig från den: Omgående

Antal rum: 3 rum

Hyra per månad: 7200 kr/mån

Län: Dalarna

Kommun: Avesta

Gatuadress: Vitabruksvägen 27

Postnummer: 77499

Karta

Sökande
Jag/vi intygar att ovanstående uppgifter är riktiga.
Jag/vi intygar är medvetna AB-Hem policy att man måste ha fast inkomst och inga betalningsanmärkningar för att få hyra av dem alternativt att man har en borgensman.
Jag/vi intygar härmed att AB-Hem får ta kreditupplysning.
Notering: En kreditupplysning tas först den dagen ni som ansöker kommit fram i kön för att bli tilldelad lägenhet.
Om ovanstående inte uppfylls kommer du inte att bli tilldelad en lägenhet genom AB-Hem.
Om AB-Hem inte når den sökande på mail eller telefon så kommer den sökande att bli borttagen från bostadskön.

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.