Lägenhetskod: 98601

OBS! Du som gör en korrekt ansökan (namn-telefon-personnummer-årsinkomst) kommer först visning.

Vill du bo kungligt? En enormt stor villa Kungsvägen i Fellingsbro med 6-7 rum och kök blir inom kort ledig hos AB-hem. Villan ligger i ett lugnt område och omges av en fin liten trädgård. Hyran ligger 8 967 kr/månad, huset värms mycket billigt med bergvärme.

Alla rum ligger i markplan vilket gör huset mycket lämpligt om man har funktionshinder. Rummen ligger att man också kan dela den, om ni t ex är flera studenter som läser i Örebro och vill bo stort och billigt.

När man kommer in i den stora hallen (möblerbar) ligger toarum, badrum och två sovrum med ingång till vänster och två sovrum rakt fram. I ett av sovrummen finns en stor klädkammare med fönster, som även den kan användas till ett litet sovrum för barn. Först till höger ligger köket och innanför det tvättstuga, förråd och pannrum.

Längre fram till höger, framför köket, ligger ett mycket stort vardagsrum och ett anslutande stort (master) sovrum innanför det. Direkt från vardagsrummet kommer man ut en uteplats under tak, ca 25 kvm, och framför den en insynsskyddad, mysig och lättskött trädgård.

Huset värms med billig klimatvänlig bergvärme. Det finns golvvärme i alla rum utom det stora sovrummet där det är radiator väggen. Alla rum är ommålade i ljusa färger sedan bilderna togs och det ligger nya fina golv i de flesta rum.

I anslutning till huset finns garage med plats för en bil, man parkerar även bra garageuppfarten.

Lägenhetskod: 98601

Boyta: 170 m2

Ledig från den: 2020-04-01

Antal rum: 6 rum

Hyra per månad: 8967 kr/mån

Län: Örebro

Kommun: Lindesberg

Gatuadress: Kungsvägen 12

Postnummer: 73272

Karta

Sökande
Jag/vi intygar att ovanstående uppgifter är riktiga.
Jag/vi intygar är medvetna AB-Hem policy att man måste ha fast inkomst och inga betalningsanmärkningar för att få hyra av dem alternativt att man har en borgensman.
Jag/vi intygar härmed att AB-Hem får ta kreditupplysning.
Notering: En kreditupplysning tas först den dagen ni som ansöker kommit fram i kön för att bli tilldelad lägenhet.
Om ovanstående inte uppfylls kommer du inte att bli tilldelad en lägenhet genom AB-Hem.
Om AB-Hem inte når den sökande på mail eller telefon så kommer den sökande att bli borttagen från bostadskön.

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.