Fellingsbro Oppboga: Fin naturnära etta (12105) - AB-Hem

Lägenhetskod: 12105

OBS! Du som gör en korrekt ansökan (namn-telefon-personnummer-årsinkomst) kommer först på visning.

Nu finns en mysig skogsnära etta med med bra internet ledig i Oppboga strax utanför Fellingsbro, 25 min från Örebro. Lägenheten kostar 5 130 kr/månad. Både värme, hushållsel, 100 Mb internet och p-plats ingår i hyran till AB-hem. Tvättstuga som man delar med bara fyra grannar finns i huset.

När man kommer in genom dörren finns en liten korridor med garderober och med ett badrum till vänster. (Badrummet skall bli helkaklat senast under 2019.) Innanför hallen ligger till höger ett mycket stort vardagsrum med fönster i söder och i anslutning till det en rymlig klädkammare. Rakt fram finns kök med fönster i öster. Lägenheten har fina furugolv.

Härifrån pendlar man lätt (med bil) till både Örebro, Arboga, Köping och Lindesberg. Bussförbindelser finns i närheten, men är inte täta, så den som hyr hos AB-hem i Oppboga bör ha bil.

Oppboga är ett fint litet brukssamhälle och lägenheten ligger i det som en gång var folkskolan i byn. Det finns i huset bara fem mindre lägenheter så man delar tvättstugan bara med fyra grannar.

Femhundra meter längre ner längs vägen finns de gamla bruksgårdarna kvar samt några villor och hästgårdar. Nedanför samhället rinner Arbogaån mycket vackert.

Det är fem minuter med bil in till Fellingsbro, där det finns en mycket bra och omtyckt skola, butiker och övrig samhällsservice som vårdcentral, apotek och bibliotek.

Lägenhetskod: 12105

Boyta: 49 m2

Ledig från den: Omgående

Antal rum: 1 rum

Hyra per månad: 5130 kr/mån

Län: Örebro

Kommun: Lindesberg

Gatuadress: Bellevuevägen 3

Postnummer: 73327

Karta

Sökande
Jag/vi intygar att ovanstående uppgifter är riktiga.
Jag/vi intygar är medvetna AB-Hem policy att man måste ha fast inkomst och inga betalningsanmärkningar för att få hyra av dem alternativt att man har en borgensman.
Jag/vi intygar härmed att AB-Hem får ta kreditupplysning.
Notering: En kreditupplysning tas först den dagen ni som ansöker kommit fram i kön för att bli tilldelad lägenhet.
Om ovanstående inte uppfylls kommer du inte att bli tilldelad en lägenhet genom AB-Hem.
Om AB-Hem inte når den sökande på mail eller telefon så kommer den sökande att bli borttagen från bostadskön.

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.