Fellingsbro: Rymlig tvåa med balkong - AB-Hem

Lägenhetskod 12603

OBS! Du som gör en korrekt ansökan (namn-telefon-personnummer-årsinkomst) kommer först på visning.

Nu finns en stor välplanerad tvåa om 67 kvm med balkong i söder ledig i Oppboga utanför Fellingsbro, 25 min från Örebro. Lägenheten ligger en trappa upp och kostar 5 086 kr per månad. Värme ingår i hyran till AB-hem, hyresgästen tecknar själv abonnemang för hushållselen.

Tvättmaskin eller gemensam tvättstuga finns.

Planlösningen är optimal – man kommer in i en hall med badrum genast till vänster, köket till höger. Rakt fram ligger sovrum och vardagsrum, båda rymliga. I vardagsrummet finns balkongen som vetter rakt i söder och är solig redan tidigt om våren. Lägenheten passar mycket bra att dela, eftersom båda rummen är stora. Köket är också stort om man vill ha en gemensam yta.

Här finns Stadsnät installerat med möjlighet till 100 Mb internet, massor av tevekanaler med knivskarp bild och billig telefoni.

Härifrån pendlar man (med bil) till både Örebro, Arboga, Köping och Lindesberg. Bussförbindelser finns i närheten, men är inte täta, så den som hyr den här lägenheten bör ha bil. Garage med motorvärmare finns att hyra.

Oppboga är ett fint litet brukssamhälle där det finns ca 30 lägenheter i de gamla bruksgårdarna samt några villor och hästgårdar. Nedanför samhället rinner Arbogaån mycket vackert. Det är fem minuter med bil in till Fellingsbro, där det finns en mycket bra och omtyckt skola, butiker och övrig samhällsservice.

Lägenheterna ligger i åtta olika småhus och radhus med stora gräsområden utanför dörren och natur och skog runtomkring. Det är lugnt och tyst. Här finns också en aktiv bouleklubb och gemenskap med trevliga grannar.

Lägenhetskod: 12603

Boyta: 67 m2

Ledig från den: 2020-04-15

Antal rum: 2 rum

Hyra per månad: 5086 kr/mån

Län: Örebro

Kommun: Lindesberg

Gatuadress: Excellentvägen 9

Postnummer: 73272

Karta

Sökande
Jag/vi intygar att ovanstående uppgifter är riktiga.
Jag/vi intygar är medvetna AB-Hem policy att man måste ha fast inkomst och inga betalningsanmärkningar för att få hyra av dem alternativt att man har en borgensman.
Jag/vi intygar härmed att AB-Hem får ta kreditupplysning.
Notering: En kreditupplysning tas först den dagen ni som ansöker kommit fram i kön för att bli tilldelad lägenhet.
Om ovanstående inte uppfylls kommer du inte att bli tilldelad en lägenhet genom AB-Hem.
Om AB-Hem inte når den sökande på mail eller telefon så kommer den sökande att bli borttagen från bostadskön.

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.