Lägenhetskod: 98901

OBS! Du som gör en korrekt ansökan (namn-telefon-personnummer-årsinkomst) kommer först visning.

Inom kort blir en sextiotalsvilla med bra planlösning och fin välvårdad trädgård hyresledig. Huset är lämpligt för en familj, där finns bottenvåningen kök, badrum, matsal, vardagsrum och ett sovrum och plan två finns ett toarum, tre sovrum till och en klädkammare. Dessutom finns en uppvärmd källare med stora fönster, tvättstuga, matkällare och ett par rum som skulle kunna inredas till tonårsrum, gästrum eller hobbyrum

Kallhyran till AB-hem är 6 900 kr/månad, huset värms med fjärrvärme som hyresgästen betalar själv. Normal uppvärmningskostnad ligger cirka 1 900 kr per månad i snitt. Utanför huset finns en fint anlagd trädgård med blommor och buskar. Det finns en gräsklippare som hör till huset, och det åligger hyresgästen att hålla tomt och trädgård i ett välvårdat skick.

Kopparberg är centralort i Ljusnarsbergs kommun med all tänkbar service i centrum. Här finns matbutiker, restauranger, banker, vårdcentral, butiker, massage och skönhetsvård. Tågförbindelser till både Lindesberg/Örebro och Ludvika är goda.

Bångbro ligger en bit utanför Kopparberg Centrum, utan bussförbindelser, den som hyr vårt hus Älggårdsvägen bör ha egen bil.

Lägenhetskod: 98901

Boyta: 95 m2

Ledig från den: Omgående

Antal rum: 5 rum

Hyra per månad: 6900 kr/mån

Län: Örebro

Kommun: Ljusnarsberg

Gatuadress: Älggårdsvägen 14

Postnummer: 71432

Karta

Sökande
Jag/vi intygar att ovanstående uppgifter är riktiga.
Jag/vi intygar är medvetna AB-Hem policy att man måste ha fast inkomst och inga betalningsanmärkningar för att få hyra av dem alternativt att man har en borgensman.
Jag/vi intygar härmed att AB-Hem får ta kreditupplysning.
Notering: En kreditupplysning tas först den dagen ni som ansöker kommit fram i kön för att bli tilldelad lägenhet.
Om ovanstående inte uppfylls kommer du inte att bli tilldelad en lägenhet genom AB-Hem.
Om AB-Hem inte når den sökande på mail eller telefon så kommer den sökande att bli borttagen från bostadskön.

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.