Lägenhetskod: 18609

OBS! Du som gör en korrekt ansökan (namn-telefon-personnummer-årsinkomst) kommer först på visning.

I en av Kopparbergs mysigaste områden blir snart en trea i markplan ledig. Lägenheten som är på 85 kvm ligger i ett ett av de gamla annexen till Bergsmansgården mittemot kyrkan i Kopparberg och har egen entré i markplan. Hyran ligger på 6 286 kr/månad. Värme ingår i hyran till AB-hem, hyresgästen tecknar eget abonnemang för hushållselen.

Fastigheten Bergsmansgården är ett gammalt hotell med två annexbyggnader, som sedan många år gjordes om till ett trivsamt bostadshus. Fastigheten är mycket vacker och har ett rikt kulturarv. Totalt finns 18 lägenheter i området.

Tvättstuga, cykelförråd och soprum finns i en separat byggnad. På gården mot hotellbyggnaden finns en mysig trädgård med utemöbler. En av ortens skolor ligger bara ett par minuter från fastigheten.

Kopparberg är centralort i Ljusnarsbergs kommun. Lägenheten ligger med 5 min gångavstånd till centrum där all service finns att tillgå – matbutiker, banker, restauranger, vårdcentral, järnvägsstation, massage, skönhetsvård etc. Tåg- och bussförbindelser både till Lindesberg och Ludvika är goda.

OBS! Vi saknar bilder inifrån den aktuella lägenheten, och visar därför bilder från huset och närområdet. Lägenheten ligger i markplan i den annexbyggnad som syns på huvudbilden.

Lägenhetskod: 18609

Boyta: 85 m2

Ledig från den: 2019-11-14

Antal rum: 3 rum

Hyra per månad: 6286 kr/mån

Län: Örebro

Kommun: Ljusnarsberg

Gatuadress: Kyrkogårdsgatan 13C

Postnummer: 71435

Karta

Sökande
Jag/vi intygar att ovanstående uppgifter är riktiga.
Jag/vi intygar är medvetna AB-Hem policy att man måste ha fast inkomst och inga betalningsanmärkningar för att få hyra av dem alternativt att man har en borgensman.
Jag/vi intygar härmed att AB-Hem får ta kreditupplysning.
Notering: En kreditupplysning tas först den dagen ni som ansöker kommit fram i kön för att bli tilldelad lägenhet.
Om ovanstående inte uppfylls kommer du inte att bli tilldelad en lägenhet genom AB-Hem.
Om AB-Hem inte når den sökande på mail eller telefon så kommer den sökande att bli borttagen från bostadskön.

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.