Lägenhetskod: 18804

OBS! Du som gör en korrekt ansökan (namn-telefon-personnummer-årsinkomst) kommer först visning.

Nu finns inom några månader en nyrenoverad helt magnifik sekelskiftestrea att hyra mitt i Kopparbergs allra mest genuina kvarter, nära tingshuset och kyrkan. Lägenheten ligger en trappa upp och med balkong mot baksidan.

Först kommer du in i en stor hall med garderober och en liten gästtoa. Framåt sträcker sig ett stort vardagsrum varifrån man kommer in i hörnrum, sovrum och kök. Bakom köket finns en liten hall och ett stort nykaklat badrum. Lägenheten är mycket ljus och med generös takhöjd i samtliga rum. En del gamla detaljer finns bevarade.

För lägenheten utgår en hyra 9 185 kr/månad. Värme ingår i hyran till AB-hem, hyresgästen tecknar eget abonnemang för hushållselen.

Huset ligger i den kulturskyddade delen av Kopparberg Centrum och bakom finns möjlighet att sätta egna utemöbler. Parkerar gör man gården. nedre botten finns en tvättstuga, men man kan också låta sätta in en egen tvättmaskin mot ett litet hyrestillägg.

Kopparberg är centralort i Ljusnarsbergs kommun med all tänkbar service i centrum. Här finns matbutiker, restauranger, banker, vårdcentral, butiker, massage och skönhetsvård. Tågförbindelser till både Lindesberg/Örebro och Ludvika är goda.

Lägenhetskod: 18804

Boyta: 107 m2

Ledig från den: Omgående

Antal rum: 3 rum

Hyra per månad: 9185 kr/mån

Län: Örebro

Kommun: Ljusnarsberg

Gatuadress: Laxbrogatan 13C

Postnummer: 71431

Karta

Sökande
Jag/vi intygar att ovanstående uppgifter är riktiga.
Jag/vi intygar är medvetna AB-Hem policy att man måste ha fast inkomst och inga betalningsanmärkningar för att få hyra av dem alternativt att man har en borgensman.
Jag/vi intygar härmed att AB-Hem får ta kreditupplysning.
Notering: En kreditupplysning tas först den dagen ni som ansöker kommit fram i kön för att bli tilldelad lägenhet.
Om ovanstående inte uppfylls kommer du inte att bli tilldelad en lägenhet genom AB-Hem.
Om AB-Hem inte når den sökande på mail eller telefon så kommer den sökande att bli borttagen från bostadskön.

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.