Kopparberg: Fyra i sekelskiftesstil - AB-Hem

Lägenhetskod 18702

OBS! Du som gör en korrekt ansökan (namn-telefon-personnummer-årsinkomst) kommer först på visning.

Vill du bo i sekelskiftesstil med stora ljusa rum mitt i Kopparberg Centrum med en gigantisk gammaldags spröjsad glasveranda och en stor skyddad trädgård som du bara delar med två andra hyresgäster? Då är kanske denna fantastiska fyra är något för dig.

Storgruvegatan 4 ligger mitt i Kopparbergs centrum. Andra sidan huset inrymmer en liten lunchrestaurang. För att komma till lägenheten går man runt huset och förbi en stor, solig – och helt insynsskyddad – trädgård.

Lägenheten ligger i markplan i ett liten fastighet med bara två grannar i huset. Den stora fyran har en egen ingång via glasverandan, där den trädgårdsintresserade också kan odla. När man gått igenom verandan kommer man in i en hall och då har man badrum till höger, ett stort vardagsrum rakt fram och köket till vänster. I badrummet finns egen tvättmaskin och tumlare. Köket har rikligt med skåp och lådor och plats för ett matbord vid fönstret. Från köket tittar man ut över trädgården. Sovrummet ligger i direkt anslutning till köket.

Mot gatan ligger två stora vardagsrum/allrum med fina trägolv. Dessutom finns ett extra litet sovrum vilket man når via en läcker spiraltrappa i hallen. Lägenheten är mycket rymlig som ett helt hus. Boytan ligger på hela 140 kvm, utan att glasverandan är inräknad. Hyran ligger på 10 395 kronor/månad. Värme ingår i hyran till AB-hem, hyresgästen tecknar eget abonnemang för hushållselen.

Kopparberg är centralort i Ljusnarsbergs kommun med all tänkbar service i centrum. Här finns matbutiker, restauranger, banker, vårdcentral, butiker, massage och skönhetsvård. Tågförbindelser till både Lindesberg/Örebro och Ludvika är goda.

Från lägenheten har man bara ett par minuters gångväg till matbutik, cirka 6-7 minuter till järnvägsstationen.

Lägenhetskod: 18702

Boyta: 140 m2

Ledig från den: 2020-05-01

Antal rum: 4 rum

Hyra per månad: 10395 kr/mån

Län: Örebro

Kommun: Ljusnarsberg

Gatuadress: Storgruvegatan 4A

Postnummer: 71434

Karta

Sökande
Jag/vi intygar att ovanstående uppgifter är riktiga.
Jag/vi intygar är medvetna AB-Hem policy att man måste ha fast inkomst och inga betalningsanmärkningar för att få hyra av dem alternativt att man har en borgensman.
Jag/vi intygar härmed att AB-Hem får ta kreditupplysning.
Notering: En kreditupplysning tas först den dagen ni som ansöker kommit fram i kön för att bli tilldelad lägenhet.
Om ovanstående inte uppfylls kommer du inte att bli tilldelad en lägenhet genom AB-Hem.
Om AB-Hem inte når den sökande på mail eller telefon så kommer den sökande att bli borttagen från bostadskön.

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.