Lägenhetskod 42230

OBS! Du som gör en korrekt ansökan (namn-telefon-personnummer-årsinkomst) kommer först på visning.

Inom kort blir en mysig tvåa i markplan ledig i Marmaverken utanför Söderhamn. Lägenheten ligger lugnt och trivsamt på Marmaberget, ett område med sex gamla genuina trähus. Husen rustades utvändigt under sommaren 2017 och är nu nymålade i grå nyanser.

Lägenheten är en rymlig tvåa med kök på 61 kvadratmeter. Varje lägenhet på Marmaberget har egen ingång och en liten uteplats. Garage och p-platser finns att hyra.

De boende trivs i området och många hyresgäster har bott mycket länge. Det finns även en samlingslokal där man träffas och äter lunch gemensamt om man vill. Bussförbindelser in till Söderhamn är goda.

Varmvatten och kabel-teve ingår i hyran till AB-hem, hyresgästen tecknar eget abonnemang för hushållsel och uppvärmning.

Marmaverken är ett litet samhälle utanför Söderhamn, som är centralort i södra Hälsingland med goda tågförbindelser både söderut mot Gävle, Stockholm och norrut mot Hudiksvall och Sundsvall.

OBS: Vi saknar ännu bilder från den aktuella lägenheten. Nedan syns exempelbilder från några liknande lägenheter i AB-hems bestånd samt bilder på fastigheterna utifrån.

Lägenhetskod: 42230

Boyta: 61 m2

Ledig från den: 2019-12-01

Antal rum: 2 rum

Hyra per månad: 4694 kr/mån

Län: Gävleborg

Kommun: Söderhamn

Gatuadress: Södra Marmaberget 30

Postnummer: 82666

Karta

Sökande
Jag/vi intygar att ovanstående uppgifter är riktiga.
Jag/vi intygar är medvetna AB-Hem policy att man måste ha fast inkomst och inga betalningsanmärkningar för att få hyra av dem alternativt att man har en borgensman.
Jag/vi intygar härmed att AB-Hem får ta kreditupplysning.
Notering: En kreditupplysning tas först den dagen ni som ansöker kommit fram i kön för att bli tilldelad lägenhet.
Om ovanstående inte uppfylls kommer du inte att bli tilldelad en lägenhet genom AB-Hem.
Om AB-Hem inte når den sökande på mail eller telefon så kommer den sökande att bli borttagen från bostadskön.

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.