Marmaverken Marmaberget: Mysig tvåa i markplan - AB-Hem

Inom kort blir en mysig tvåa ledig i Marmaverken utanför Söderhamn. Lägenheten ligger lugnt och trivsamt på Marmaberget, ett område med sex gamla genuina trähus. Husen rustades utvändigt under sommaren 2017 och är nu nymålade i grå nyanser.

Lägenheten är en rymlig tvåa med kök på 69 kvadratmeter och den ligger i markplan. Varje lägenhet på Marmaberget har egen ingång och en liten uteplats. Garage och p-platser finns att hyra. Varmvatten och kabel-teve ingår i hyran till AB-hem, hyresgästen tecknar eget abonnemang för hushållsel och uppvärmning. Genomsnittlig elkostnad för lägenheterna Marmaberget har de senaste åren varit 107 kWh per kvadratmeter och år (hushållsel + uppvärmning). Lite mer för mindre lägenheter och mindre för större.

(Lägenheten har idag eftersatt underhåll och skall genomgå en totalrustning innan eller strax efter inflyttning. Fram tills dess att lägenheten är färdigrenoverad har man en hyresreduktion på 1 200 kr.)

De boende trivs i området och många hyresgäster har bott mycket länge. Det finns även en samlingslokal där man träffas och äter lunch gemensamt om man vill. Bussförbindelser in till Söderhamn är goda.

Marmaverken är ett litet samhälle utanför Söderhamn, som är centralort i södra Hälsingland med goda tågförbindelser både söderut mot Gävle, Stockholm och norrut mot Hudiksvall och Sundsvall.

Lägenhetskod: 42205

Våningsplan: 1

Boyta: 69 m2

Ledig från den: Omgående

Antal rum: 2 rum

Hyra per månad: 4982 kr/mån

Län: Gävleborg

Kommun: Söderhamn

Gatuadress: Norra Marmaberget 5

Postnummer: 82666

Karta

Sökande
Jag/vi intygar att ovanstående uppgifter är riktiga.
Jag/vi intygar är medvetna AB-Hem policy att man måste ha fast inkomst och inga betalningsanmärkningar för att få hyra av dem alternativt att man har en borgensman.
Jag/vi intygar härmed att AB-Hem får ta kreditupplysning.
Notering: En kreditupplysning tas först den dagen ni som ansöker kommit fram i kön för att bli tilldelad lägenhet.
Om ovanstående inte uppfylls kommer du inte att bli tilldelad en lägenhet genom AB-Hem.
Om AB-Hem inte når den sökande på mail eller telefon så kommer den sökande att bli borttagen från bostadskön.

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.