Storvik: Fyra 1 trappa upp - ljus och fräsch - AB-Hem

Lägenhetskod 16213

OBS! Du som gör en korrekt ansökan (namn-telefon-personnummer-årsinkomst) kommer först visning.

Inom kort blir en fräsch, ljus och välplanerad fyra ledig för uthyrning i Stenbacksskolan i Storvik. Lägenheten ligger en trappa upp i det stora huset och har fönster i flera väderstreck. Planlösningen är öppen med ett kombinerat vardagsrum-kök och med tre sovrum i anslutning.

Tvättmaskin eller gemensam tvättstuga finns

Det är inte länge sedan lägenheten rustades och hyran ligger på 7 979 kronor per månad. Värme ingår i hyran till AB-hem, hyresgästen tecknar eget abonnemang för hushållselen. Sedan en tid finns i varje lägenhet möjlighet teckna eget bredbandsavtal med Sandnet till mycket höga hastigheter, vilket ger snabbt internet och bra digitalteve.

Stenbacken är en majestätisk skolbyggnad som sedan lång tid är ombyggd till lägenheter. Den ligger mitt i Storvik uppe en höjd med utsikt över Näbysjön, och med en fin trädgård utanför. Man har gångavstånd till både tåg och buss och all annan service i Storvik. Möjlighet finns att hyra p-plats eller garage i anslutning till fastigheten.

Storvik är ett litet samhälle i Sandvikens kommun, med god närservice och en folkhögskola. Det finns två matbutiker, tågstation, pizzeria, caféer och vårdcentral, och som sagt ligger det mesta inom gångavstånd från lägenheten. Förbindelserna till både Sandviken och Gävle är mycket goda, både via tåg och buss.

Lägenhetskod: 16213

Boyta: 97 m2

Ledig från den: 2020-07-01

Antal rum: 4 rum

Hyra per månad: 7979 kr/mån

Län: Gävleborg

Kommun: Sandviken

Gatuadress: Stenbacken 2

Postnummer: 81231

Karta

Sökande
Jag/vi intygar att ovanstående uppgifter är riktiga.
Jag/vi intygar är medvetna AB-Hem policy att man måste ha fast inkomst och inga betalningsanmärkningar för att få hyra av dem alternativt att man har en borgensman.
Jag/vi intygar härmed att AB-Hem får ta kreditupplysning.
Notering: En kreditupplysning tas först den dagen ni som ansöker kommit fram i kön för att bli tilldelad lägenhet.
Om ovanstående inte uppfylls kommer du inte att bli tilldelad en lägenhet genom AB-Hem.
Om AB-Hem inte når den sökande på mail eller telefon så kommer den sökande att bli borttagen från bostadskön.

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.