110-12 Lövstigen 13 – 4, 110m²

På Lövstigen 13 ligger en lägenhet om 110 m² i ett parhus. Lägenheten har 4 rum och kök fördelade i två våningsplan. På markplan ligger kök, vardagsrum, dusch, grovkök, klädkammare och hall. På den övre våningen ligger tre sovrum, badrum och hall.

Lägenheten hyrs med kallhyra. Husen värms till låg kostnad med klimatsmarta värmepumpar. Värme och hushållsel tillsammans drar ca. 12.400 kWh per år, d.v.s. drygt 1.000 kWh/mån i snitt. (Tänk på att elräkningen blir högre på vintern, lägre på sommaren.)

 

Lövstigen är ett både trivsamt och populärt område strax öster om utomhusbadet i Fjärdhundra, där flera hyresgäster har bott i området mycket länge. Området består av nio parhus som ligger kring en  grönskande innergård. I området bor både barnfamiljer och pensionärer. I området finns en liten men populär lekpark. I det direkta närområdet finns motionsspår, tennisplan och utomhusbad.

 

Fjärdhundra är familjevänligt och känt för bra skola upp till högstadiet. Dagis finns på samma gata. Här finns många idrottsföreningar och fritidssysslor. Från Lövstigen är det gångavstånd till livsmedelsbutik med service för post, pizzeria, apotek och systembolag.

 

Med bil ligger Fjärdhundra ca. 15 minuter norr om Enköping. Från bostaden är det pendlingsavstånd (med bil) till hela norra Storstockholm (Stockholm C ca. 9 mil), Västerås (ca. 5 mil), Sala (ca. 3 mil) och Uppsala (ca. 6 mil).

Bussförbindelser finns, men är inte speciellt täta, så bor man på Lövstigen bör man ha tillgång till bil. Upplands Lokaltrafik →

 

Intresseanmälan fyller ni i här. →

No portfolio posts were found for the category selected.